Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън се прицели в

...
Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън се прицели в
Коментари Харесай

Хамилтън: Тази година ще съм машина

Световният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън се прицели в спечелването на седма купа и слагането на нови върхове. 35-годишният британец хвърли ръкавицата към противниците си и съобщи, че възнамерява новият сезон да бъде най-силният му до момента.

" Смирен съм, мога да концентрирам и настроя съзнанието и тялото си, тъй че да мога да се връщам зареден всяка година. Тази година ще съм машина. Ще бъда на друго равнище спрямо когато и да било ", написа Хамилтън към обява в " Инстаграм ".

Пилотът на " Мерцедес ", който има шест международни трофеи, изостава с една от върха на Михаел Шумахер. Легендарният немец е отпред по брой победи с 91 триумфа, като има седем повече от Хамилтън.

Британецът евентуално ще задмине това достижение, откакто през предишния сезон завоюва 11 надпревари. В турбохибридната епоха от 2014 година той записва приблизително по 10 победи на година.

Новият сезон ще стартира на 15 март с конкуренцията в Австралия. Тази година е последна от контракта на Хамилтън с " Мерцедес ", като към водача има интерес от " Ферари ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Формула 1 (550)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР