Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън не скри, че

...
Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън не скри, че
Коментари Харесай

Хамилтън: Не съм щастлив от третото място, тук трудно се изпреварва

Световният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън не скри, че не е удовлетворен от представянето си в квалификацията за Гран При на Унгария, която му отреди трето място на стартовата решетка за неделния старт. Британецът изрази опасения от обстоятелството, че на „ Хунгароринг” изпреварвания мъчно се получават и ще би трябвало да разчита на първо място на тактиката за прекъсвания в бокса.

Макс Ферстапен (Ред Бул) завоюва подготовка за първи път в своята кариера , а Хамилтън загуби и борбата със съотборника си Валтери Ботас. Британецът приключи на съвсем 2 десети от секундата зад спечелилия.

„ Дали съм благополучен от третото място? Не, тъй като постоянно пускам от първа позиция. Валтери и Макс обаче свършиха чудесна работа. Нямах най-хубавия баланс, само че на следващия ден ще натискам за победата”, сподели Хамилтън.

„ Винаги съм подготвен да се боря с моите противници. Ще би трябвало да задминавам на следващия ден, с цел да победя. Много е дълга дистанцията в завой №1. Това не е най-лесната писта за изпреварване, само че тактиката ще има основно значение и се надявам да затрудним водачите, които застават на старта пред мен”, добави британецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР