Световният шампион в зала Грант Холоуей потвърди участието си на

...
Световният шампион в зала Грант Холоуей потвърди участието си на
Коментари Харесай

Холоуей срещу Поци в Бирмингам

Световният първенец в зала Грант Холоуей удостовери присъединяване си на 60 метра с трудности във финалния шампионат от Световния атлетически тур под покрив в Бирмингам на 25 февруари. Зимният сезон на 2022 година беше извънредно мощен за американеца, който изравни личния си международен връх на 60 м/пр от 7.29 секунди. Той записа това достижение в полуфиналите на Световното състезание в зала в Белград през предходната година, а по-късно завоюва и купата. През лятото той отбрани и международната си купа на 110 м/пр навън.

В Бирмингам ще забележим борба на международните първенци. Холоуей ще се изправи против планетарния отличник под покрив от 2018 година Андрю Поци.

“Моят сезон 2022 година беше запаметяващ се и международният връх на 60 м/пр беше доста особено достижение за мен. Наистина се любувах да се състезавам в Бирмингам предходната година и беше необикновено да печеля пред такава шумна и уважаваща аудитория. Очаквам с неспокойствие да се състезавам при такава атмосфера през февруари ”, сподели Холоуей.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР