Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа

...
Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Джошуа се закани: Уайлдър е следващият

 Джошуа желае Фюри да си върне върховата форма
Световният първенец в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа показа, че след борбата с Александър Поветкин, ще се изправи против Дионтей Уайлдър. Британецът ще пази международните си трофеи на WBA, WBO, IBF и IBO тази събота на " Уембли ".

" След всяка моя победа си споделям, че идващият мач ще е с Уайлдър. Сега обаче фактически съм уверен, че откакто приключа с Поветкин, стартирам да се сготвям за Дионтей. Този пердах ще се състои.

Без значение дали печеля или не, аз желая да срещна Уайлдър. Когато започвах кариерата си, той и Тайсън Фюри бяха 5 години пред мен. Аз ги гледах и се питах - по кое време ли ще имам опцията да ги срещна?

Сега е противоположното - те ме гледат и желаят мач с мен. В тежката категория един удар трансформира историята. Ще се отнеса с Поветкин, както с всеки различен противник - с почитание, само че нямам предпочитание да очаквам повече за мач с Уайлдър ", сподели Джошуа.

Изказването му значи, че на този стадий той няма желание да среща спечелилия от мача на Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Двамата ще се изправят един против различен на 27 октомври в " Арена Армеец ", като спечелилият ще стане формален кандидат на IBF.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР