Световният шампион в тежка категория във версия Световен боксов съвет

...
Световният шампион в тежка категория във версия Световен боксов съвет
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Аз съм най-великият за всички времена

Световният първенец в тежка категория във версия Световен боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри разкри за какво е най-великият боксьор на всички времена.

" Аз съм най-великият за всички времена. Никога в историята на бокса не е имало подобен като мен в тежка категория ", сподели Фюри пред " The Schmo ".

" Роки Марчиано, Майк Тайсън, Ленъкс Луис, Кличко, Уайлдър и който и да е - никой от тях в никакъв случай не би могъл да се конкурира с мен. Причините за това са няколко. Първо, нито един в тежка категория не се движеше по кръга като мен. Второ, никой не е имал същия метод към бокса като мен. Трето, те в никакъв случай не са имали трудова нравственос като моята. Четвърто, никой в никакъв случай не би ме победил, в която и да е епоха. Знаеш ли за какво? Никога не бих разрешил това да се случи ", добави британецът.

32-годишният Фюри има 30 победи (21 с нокаут) и 1 тъждество в 31 мача като експерт. През февруари предходната година той завоюва пояса на Световния боксов съвет (WBC) след победа с нокаут в седмия рунд против американеца Дионтей Уайлдър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР