Световният шампион в тежка категория във версии WBA, WBO и

...
Световният шампион в тежка категория във версии WBA, WBO и
Коментари Харесай

Джошуа обяви целта си: Да унищожи душата на Кубрат Пулев

Световният първенец в тежка категория във версии WBA, WBO и IBF Антъни Джошуа ще пази купите си на 12 декември против Кубрат Пулев. Британецът чака много друг дуел с българския бокс ьор по отношение на този с Анди Руис.

" Не мисля, че ще употребявам същата тактичност, както с Руис. Просто двамата имат разнообразни стилове. Единият е дребен, набит, крепко стъпил на крайници, ориентиран към мощни удари на контраофанзива. Пулев е друг, обича да бокс ира на междинна отдалеченост. С Пулев сме доста положителни във връзка с техниката, тук въпросът ще е до мисленето, кой ще успее да господства в багра, кой ще успее да унищожи душата на противника. По отношение на стила си приличаме ", разяснява Джошуа.

" С Руис бяхме доста разнообразни, по тази причина всичко се свеждаше до тактиката. Уменията ни бяха разнообразни, до момента в който в този момент с Пулев сме много сходни във връзка с тактиката, тъй че всичко се свежда до отношението и настройката за мача. Мачът с Пулев ще е много по-различен от този с Руис ", добави той.

И след това потвърди, че е огромен спортсмен сподели каза доста ласкави думи за Кобрата:

" Уважавам Кубрат Пулев. Не като човек, тъй като не го познавам, а като войник. Той се би с Кличко и макар че бе надвит, се изискват доста качества, с цел да стигнеш до подобен дуел. Това е и единствената му загуба досега. Той е твърд бокс ьор със ужасно придвижване. Той е кръстен на популярен български боец и носи бойния дух в себе си, носи и вяра на своята татковина. Сигурен съм, че ще даде всичките си сили, с цел да победи ", съобщи Джошуа.

Джошуа описа още по какъв начин му се е отразила пандемията и по какъв начин се е подготвил за борбата против българина.

" Локдаунът беше сложен за мен, само че това беше моята благословия. Прекарах цялата година, концентрирайки се върху подготовката ми и това да модернизирам бокс овите си умения. Имах повече време за фамилията си и за съществени тренировки. Знам, че съм се подготвил добре и съм задължен да победя Пулев ", сподели още Джошуа.

Британецът разкри и за какво не се е разделил с треньора си Роб Макракън, откакто имаше доста мощна вълна от рекомендации това да се случи след загубата с нокаут от Анди Руис-младши в " Медисън Скуеър Гардън ":

" Първо, аз съм предан човек. За това и останах да работя с Макракът. Да, различен треньор можеше да усъвършенства някои мои механически качества, само че нямаше да знае по какъв начин да изстиска максимума от мен. Психологическата страна е доста значима за мен, а моята връзка в тази тенденция с Роб е несравнима. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР