Световният шампион в тежка категория в бокса във версиите на

...
Световният шампион в тежка категория в бокса във версиите на
Коментари Харесай

Притеснения за здравословното състояние на Антъни Джошуа

Световният първенец в тежка категория в бокса във версиите на IBF, WBA, WBO, IBO Антъни Джошуа беше сниман, до момента в който караше електрическа тротинетка по улиците на Лондон в компанията на свои другари. На фрагментите се вижда, че левият крайник на Ей Джей е пристегнат от бедрото до глезена и това породи притеснителни мнения за здравословното му положение.

" Антъни почувства леко придърпване в коляното, до момента в който тренираше. Шината е защитна мярка по съвет на физиотерапевт. Той ще бъде в допълнение прегледан от лекарите, само че няма мотив за безпокойствие ", съобщи осведомен източник пред " Сън ".

И в действителност, придвижването на Джошуа не изглеждаше затруднено по никакъв метод, макар защитната шина, а на лицето му грееше огромна усмивка, в символ че с него всичко е наред.

Както е известно, британецът не се е бил откогато завоюва реванша си с Анди Руис-младши през декември предходната година. На него в този момент му следва наложителна отбрана на купата на IBF против българския нокаутьор Кубрат Пулев. Мачът трябваше да се състои на 20 юни, само че бе отсрочен поради пандемията. Все още няма нова дата и място за провеждането на дуела.

30-годишният Антъни Джошуа в никакъв случай не се е борил със сериозна травма на крайници през кариерата си до момента. Две седмици преди мача с Кличко през 2017 година обаче той се оплака, че е имал проблеми след тайландски масаж.

" Масажистката ми дръпна ръката прекомерно мощно към крайници и това докара до разбиране в гърба. Буквално до мача вървях изкривен ", описа тогава Антъни Джошуа.
 Тайсън Фюри приканва Антъни Джошуа да не се бие с Кобрата
Тайсън Фюри приканва Антъни Джошуа да не се бие с Кобрата

Победа на българския нокаутьор ще отсрочи мечтания английски сблъсък
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР