Световният шампион в тежка категория не смята да стои дълго

...
Световният шампион в тежка категория не смята да стои дълго
Коментари Харесай

Циганския крал отново на ринга съвсем скоро!

Световният първенец в тежка категория не счита да стои дълго време отвън светлината на прожекторите и възнамерява още веднъж да се бие още през февруари или март идната година.
В началото на октомври Циганския крал отбрани пояса си на Световния боксов съвет (WBC) след втора поредна победа над Дионтей Уайлдър, само че британецът има предпочитание бързо да се завърне на кръга. Известният боксов промоутър Бен Шалом разкри, че е разговарял с Фюри и той му е споделил проектите си.
" Той ми сподели, че сигурно ще се бие през февруари или март, само че към момента не знае против кого. Това не зависи от Тайсън. Но той желае да се бие през февруари или март, без значение дали ще е против Дилиан Уайт или някой различен. Категоричен е в това ", изясни Шалом.
Носителят на другите пояси в категорията Олександър Усик ще се бие за повторно с при започване на идната година, тъй че Фюри ще би трябвало да си откри различен противник и сънародникът му Дилиан Уайт наподобява като най-възможен претендент.
Наскоро Уайт съобщи, че Юри е задължен да се боксира с него, другояче би трябвало да оваканти пояса на WBC. " Вече е доказано, че идващият мач на Тайсън Фюри би трябвало да е против мен. WBC го оповестиха и на уеб страницата си, аз съм формалният кандидат ", безапелационен е Уайт.
" Той ще се опита да се бие с Усик, тъй като това е доста по-лесен мач за него, само че към този момент няма избор. Какво ще направи, ще хвърли пояса в кофата и ще избяга от повече пари, в сравнение с получи за мача с Уайлдър? Той споделя, че държи на думата си, само че ние знаем какъв брой нелепости приказва ", добави още той.
Наскоро .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР