Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри може

...
Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри може
Коментари Харесай

Безумните 100 млн. паунда задържат Фюри на ринга

Световният първенец в тежка категория на WBC Тайсън Фюри може да се върне на кръга в мач за сливане на поясите против колосалните 100 милиона паунда.

Такива клюки потеглиха ден, откакто Циганския крал разгласи отдръпването си след грандиозната си победа над Дилиън Уайт пред 94 000 фенове на „ Уембли “.

Цифрата от 100 милиона паунда пристигна, откакто брачната половинка на Тайсън – Парис, загатна, че мъжът ѝ „ може “ да бъде изкушен назад на кръга. Тя бе чута да споделя „ Няма късмет “, когато боксьорът разгласи, че окачва ръкавиците си.

В неделната заран, няколко часа след грандиозния нокаут на „ Уембли “, 33-годишният Тайсън заведе брачната половинка си и няколко свои другари на закуска в кънтри клуб The Three Horseshoes в Лечмор Хийт, Хъртс. И наподобява, с цел да покаже, че държи да остане във форма, Фюри си поръча нискокалорична бира, както и палачинки, бекон и плодове.

Естествено, преди да влезе в пъба, той бе посрещнат от почитатели, с които се снима и даже подържа малко бебе в ръцете си. Ден преди срещата с Уайт английските таблоиди писаха, че Циганския крал, който към този момент има 5 деца, може да усили фамилията си, откакто се усъмниха, че Парис още веднъж е бременна. На мача обаче тя се появи с блестящ бял тоалет и наподобява разсея слуховете.

Компания на Тайсън по време на шампионската му закуска в Three Horseshoes правеха брат му Томи и неговата другарка Моли-Мей Хейг.

Мениджърът на заведението пък призна пред „ Сън “: „ Всъщност ние не сервираме закуска, само че явно основният ни готвач беше благополучен да го направи за Тайсън и фамилията му “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР