Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри изрече

...
Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри изрече
Коментари Харесай

Циганския крал: Кубрат Пулев със сигурност ще победи Поветкин

Световният първенец в тежка категория на WBC Тайсън Фюри изрече благи думи по адрес на наложителният кандидат на IBF Кубрат Пулев. Според " Циганския крал " Кобрата може да победи краткотрайния притежател на купата на WBC Александър Поветкин, в случай че се срещнат на кръга.

Британецът счита, че Пулев би спечелил превъзходство, тъй като е по-млад и не е взел участие в толкоз тежки борби, колкото Поветкин.

" Мислите ли, че Поветкин ще победи Пулев? Височината на Пулев е 194 сантиметра и той има добър удар. Пулев няма голям брой тежки мачове на кръга. Поветкин е на 40 години мина през милион борби. Мисля, че Пулев е пресен и ще завоюва. Пулев сигурно ще победи Поветкин ", сподели Тайсън Фюри в изявление за YouTube канала iFL TV.

Фюри също по този начин сложи Пулев над Александър Поветкин в листата с най-хубавите тежка категория сега.

В последните си изявления за Кубрат Пулев международния първенец на WBC Фюри не бе по никакъв начин общителен. Дори нанесе тежки обиди на българина и разгласи, че не е част от същинското празненство в бокса. Той също по този начин обаче изясни, че съгласно него Кобрата може да победи Антъни Джошуа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР