Световният шампион в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър (40-0,

...
Световният шампион в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър (40-0,
Коментари Харесай

Уайлдър: Ако Джошуа е умен, ще приеме 50-те милиона, но няма да го чакаме

Световният първенец в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) ползва все по-голям напън върху своя английски сътрудник Антъни Джошуа (21-0, 20 КО).

Преди да бъде почетен водач на кола в надпреварата NASCAR на пистата "Talladega Superspeedway ", Уайлдър съобщи пред кореспонденти, че дуелът с британеца "определено ще се случи ".

"Ако Джошуа и неговият екип са задоволително умни, те ще одобряват нашето предложение и дуелът ще се случи. Ние обаче няма да ги чакаме дълго. Офертата е на масата: сигурни 50 милиона за Джошуа и той получава 50% от приходите, в случай че те надвишават тази цифра, тъй че парите за него може да са даже повече ", съобщи Уайлдър.

"Това ще бъде най-високият хонорар за боксьор в тежка категория в историята на спорта. Това са доста пари, с цел да бъдат отказани. Знам, че той не е Дейв Чапел, тъй че чакам да одобри ", добави Уайлдър, визирайки в последното изречение комедианта Дейв Чапел, който отхвърли оферта в размер на 50 милиона $ за своето шоу "Central Comedy " през 2005-а година.

И макар че напоследък се приказва, че Джошуа ще направи подгряваща борба в Съединени американски щати, Уайлдър има вяра, че точно той ще бъде първият конкурент на британеца отвън родината му.

"Тази среща несъмнено ще се случи. Всичко е въпрос на време. Уреждането на дуел от сходен мащаб лишава повечко време. Когато обаче тази намира се случи, тя ще бъде епична. В края на тази борба ще има един единствен първенец, едно лице, едно име и името му ще бъде Дионтей Уайлдър ", приключи американецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР