Световният шампион в тежка категория на три от четирите федерации

...
Световният шампион в тежка категория на три от четирите федерации
Коментари Харесай

Джошуа изучава методите на Роналдо, за да удължи кариерата си

Световният първенец в тежка категория на три от четирите федерации Антъни Джошуа разкри, че учи подготвителните способи на суперзвезди в други спортове, като да вземем за пример, Кристиано Роналдо.

“Когато Роналдо си е правил цялостен тест на тялото, е станало ясно, че има физика и индикатори на 21-годишен, а той е на 33! Много е значимо да опазиш тялото си. Мога да нокаутирам Поветкин във втория рунд, само че това не значи лесна работа, тъй като преди този момент съм правил осем седмици интензивни спаринги, навъртял съм 200 рунда и тялото ми има потребност от защита”, изясни Джошуа.

Weather update; storm brewing in Wembley area #AJBXNG pic.twitter.com/dGqTCl274E
— Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) September 22, 2018
Промоутърът Еди Хърн изясни пред “Телеграф”, че Джошуа е останал учуден от визитата си в лабораториите на спортния колос “Under Armour”, откъдето е взел скъпи препоръки за метода си към дуелите на професионалния кръг. Хърн показа още, че огромно вляние върху режима на Джошуа е имал освен Кристиано Роналдо, само че и други знакови фигури в бокса като Флойд Мейуедър, Мани Пакиао и новата украинска звезда Васил Ломаченко.
#AJBXNG pic.twitter.com/v8DdNn6ndx
— Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) September 22, 2018 На 22 септември малко преди среднощ Джошуа ще пази купите си против Александър Поветкин пред към 80 хиляди фенове на стадион " Уембли ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР