Световният шампион в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC)

...
Световният шампион в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC)
Коментари Харесай

Фюри излъгал, че е контузен, за да хване кой изнася информация за тренировките му

Световният първенец в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри, е инсценирал травма преди значимия реванш с Дионтей Уайлдър в края на февруари. Причината е била опасението, че някой от щаба му изнася информация. То са е оказало основателно.

" Няколко дни поред Тайсън лъжеше, с цел да види дали ще има приключване на информация. Инсценира травма, престори се, че се спъва след един от спарингите, единствено с цел да види какво ще стане ", разкрива пред " Дейли Мейл " братовчедът и треньор на Фюри - Анди Лий.
Кралят се завърна! Фюри съкруши Уайлдър за седем рунда (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ) Британецът завоюва с механически нокаут
" Ето това правихме по време на подготвителния лагер. Той изнасяше такива сценки, с цел да може да види дали някаква информация ще изтече ", добави той.

Снимка: Reuters

През януари 2020 година Фюри накуцваше по време на една от обществените си изяви. Скандалът му с треньора Бен Дейвисън също е бил опит да се залови индивидът, който изнася информация.
Без диетична кола, мазна храна и... визити от у дома: Как Фюри се втали? Гледайте мача на британеца против Дионтей Уайлдър в неделя заран, директно по RING
Още преди реванша в Лас Вегас, от щаба на Фюри разкриха, че той е трансформирал радикално навиците си. Британецът е сменил метода си на хранене, като е изключил изцяло диетичаната кола и бързата храна.

Огромната смяна е пристигнала, откакто Фюри е лимитирал визитите на негови родственици, които не са част от щаба му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР