Световният шампион в тежка категория на Международната боксова федерация и

...
Световният шампион в тежка категория на Международната боксова федерация и
Коментари Харесай

Антъни Джошуа споделя любимия си спомен от “Уимбълдън”

Световният първенец в тежка категория на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация Антъни Джошуа бе част от обичайна графа “Моят спомен от “Уимбълдън” дни преди началото на тенис шампионата от Големия шлем в Лондон.

“Не става въпрос за детството ми, а към този момент в по-напреднала възраст, когато посетих комплекса “Ол Инглънд клъб” дружно с един другар, който е треньор по тенис. Успяхме освен да се разходим, само че и да докоснем тревата. Купихме доста аксесоари и беше доста особено за мен да видя страстите на децата, когато им ги занесохме в клуба на приятеля ми. Също по този начин гледах Роджър Федерер против Анди Мъри, което беше ужасно. После си поговорих малко с Мъри и това, което ме впечатлява в него, е, че е под голямо психическо и физическо напрежение, само че съумява да поддържа естествен метод на живот”, сподели Джошуа.

ПЪЛЕН ЖРЕБИЙ ПРИ МЪЖЕТЕ НА " УИМБЪЛДЪН "

" Уимбълдън " стартира на 3 юли в Лондон, като Анди Мъри е топ подложен и в първи кръг ще се изправи против 20-годишния руснак Саша Бублик. Във Англия се тормозят, че травмата на Мъри ще му попречи да покаже най-хубавото от себе си на " Уимбълдън ".

World heavyweight boxing champion @anthonyfjoshua shares his #MyWimbledonMemory, and reveals why he admires @andy_murray... pic.twitter.com/1fOVvFGKcT
— Wimbledon (@Wimbledon) July 1, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР