Световният шампион в тежка категория на IBF, IBO, WBA и

...
Световният шампион в тежка категория на IBF, IBO, WBA и
Коментари Харесай

Планът на Анди Руис: Искам втората битка с Антъни Джошуа да се проведе в САЩ или Мексико

Световният първенец в тежка категория на IBF, IBO, WBA и WBO Анди Руис към този момент има проект за втория си мач против Антъни Джошуа, от който взе поясите на 1 юни.

Макар и реваншът към момента да не е контрактуван публично, той е плануван за края на тази година, като една от главните пречки все още е това къде да се състои. Желанието на Джошуа е мачът да е във Англия, до момента в който Руис избира да е още веднъж в Съединени американски щати или в Мексико. В първия дуел американецът от мексикански генезис смъкна четири пъти противника си, преди да завоюва. За реванша Анди Руис чака Джошуа да бъде по-активен и той, от своя страна, да направи мача още по-зрелищен.

„ Борим се да го създадем в Съединени американски щати или в Мексико. Това е задачата ни. Преговорите не са изключително комплицирани. Искаме да сме фокусирани и готови за реванша. Не желая да изгубвам поясите. Смятам, че ще желае да се боксираме повече, само че с подготовката, която ще създадем, ще натисна по-силно, ще вкарам повече удари и повече комбинации “, закани се първенецът.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР