Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че е

...
Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че е
Коментари Харесай

Джошуа: Поветкин знае как да нокаутира съперника

Световният първенец в тежка категория Антъни Джошуа съобщи, че е наясно какъв брой рисков противник е Александър Поветкин, който ще се изправи против нещо на 22 септември на стадион " Уембли " в Лондон.

Джошуа ще пази поясите си Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO) против съветския боксьор, който има единствено една загуба в 35 мача на професионалния кръг, както и 24 победи с нокаут. В последния си мач Поветкин брутално нокаутира различен британец - Дейвид Прайс, с цел да стане формален кандидат за купите на Джошуа.

" Този мач сподели, че той знае по какъв начин да нокаутира противника. Има ужасно ляво кроше. Понякога хвърля три следващи. Така че той е потвърдил, че знае по какъв начин се вършат нокаути, а против Паркър аз потвърдих, че мога да устоя 12 рунда ", разяснява Джошуа, който в последния си мач победи с единомислещо решение новозеландеца Джоузеф Паркър. Това бе и първият мач на Ей Джей, който не приключва с нокаут за противника му.

" Не желая да демонстрирам пренебрежение, само че Паркър оцеля 12 рунда, от самото начало отстъпваше. Аз се боксирах хитро, тъй като мислех, че ми следва мач с Уайлдър и не желаех да пожертвам. Сега имах време да проучвам представянето си и мисля да се върна към предходния си жанр. Няма значение кой е идващият - Паркър, Уайлдър, Кубрат Пулев, Поветкин? Ще изляза на кръга в цялостна офанзива ", добави британецът. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР