Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа разкри любопитен факт

...
Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа разкри любопитен факт
Коментари Харесай

Джошуа взима пример от Роналдо преди битката с Пулев

Световният първенец в тежка категория Антъни Джошуа разкри любопитен факт за себе си. Британецът, който смъкна именития Владимир Кличко от боксовия престол, се въодушевява от футболиста Кристиано Роналдо .

" В началото на кариерата си залагах най-вече на маркетинг, с цел да изградя името си. Но в този момент съм на подобен етап от развиването си, когато би трябвало да потвърдя, че съм най-хубавият боксьор в света и взимам вдъхновението за това от Роналдо ", съобщи Джошуа в изявление пред COPA 90.

Шампионът е впечатлен от напъните, които нападателят на " Реал " Мадрид поставя с цел да остава измежду най-големите звезди в международния футбол.

" Той прави дребните неща вярно , с цел да е най-хубавият в своята област. След тренировката с тима, той се приготвя самичък, с цел да усъвършенства нещата, които желае. Говорих с Рио Фърдинанд, който ми сподели, че Кристиано е бил единственият в Юнайтед, който е работил с масажисти, диетолози, психолози и така нататък, с цел да се усъвършенства във всеки аспект ", съобщи Джошуа.

Британецът разкри и каква ще е рецептата му за победа над българския кандидат за купите му Кубрат Пулев. Двамата ще се изправят един против различен на 28 октомври в Кардиф, Джошуа е твърдо решен в идващите два месеца да се изолира тотално и да се отдаде единствено и само на тренировки.

" Още от мача с Кличко нямам самообладание да се върна на кръга и да се удрям. Сега, откакто всичко е публично доказано и квалифицирано, стартирам подготовка. В идващите осем седмици се самозаключвам, изолирам се и ще упражнявам до пристъп ", безапелационен беше боксьорът, записал 19 победи от 19 мача на професионалния кръг дотук.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР