Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа разкри, че е

...
Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа разкри, че е
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Усик е голям шампион

Световният първенец в тежка категория Антъни Джошуа разкри, че е провел доста спаринги с боксьори с противоположен гард. Това е било огромна част от подготовката му за мача с олимпийския първенец от Лондон Олександър Усик. Тази събота британецът ще пази шампионските си пояси против непобедения досега украинец на стадиона на Тотнъм в Лондон пред 65 хиляди фенове.

" По време на тренировките се изцеждам до ръба, с цел да мога да се подобря. Имах тежки спаринги. Тренирах доста против боксьори с противоположен гард. Доволен съм от равнището си на подготовка ", показа Ей Джей.

Усик стана първенец в полутежка категория, преди да се качи при най-тежките, където записа победи над Чаз Уидърспуун и Дерек Чисора в последните две години.

Според някои специалисти украинецът няма нужната мощ на ударите, с цел да стане първенец в тежка категория, само че Джошуа не счита по този начин.

" Всички боксьори могат да качат категория, някои даже се усещат по-добре, когато качат категория. Изобщо не мисля за това, че той е бил в полутежката. Обичам провокациите и мисля за това къде съм аз като благоприятни условия. От началото на кариерата си одобрявам огромни провокации. Усик е огромен първенец. Аз обаче нямам проблем да съм напрегнат ", добави Джошуа, който в последния си мач в края на предходната година нокаутира българина Кубрат Пулев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР