Световният шампион в MotoGP Марк Маркес разкри, че Honda са

...
Световният шампион в MotoGP Марк Маркес разкри, че Honda са
Коментари Харесай

Маркес разкри подробности по двигателя на Honda

Световният първенец в MotoGP Марк Маркес разкри, че Honda са заложили на много по-агресивен мотор за сезон 2018, като в отбора има и известни терзания дали задвижващата единица в действителност не е прекомерно мощна.
Както Маркес, по този начин и съотборникът му Дани Педроса минаха бариерата от минута и половина за обиколка в Тайланд в края на предходната седмица, само че все пак показаха терзания по отношение на характерностите на мотора. До началото на сезона в кралския клас остава единствено още един предсезонен тест в Катар и Маркес съобщи, че е от извънредно значение да се види дали моторът ще бъде изправен и при по-ниски температури от тези в Малайзия и Тайланд.

Sliding into Monday like...

Looks like @marcmarquez93 attempted another one of his infamous saves on the final day of the #ThaiTest! pic.twitter.com/Q24GTAEIQn
— MotoGP™ (@MotoGP) February 19, 2018
" Изглежда, че типът на мотора към този момент е определен и той е точно този от Тайланд. Ще изчакаме с окончателното решение до Катар, тъй като това е писта, на която преди сме срещали проблеми. В Тайланд и Малайзия се справихме доста добре, само че не преставам да дублирам, че характерът на мотора е нещо, върху което би трябвало да се фокусираме. Не би трябвало да забравяме, че до момента тествахме на доста топли места, а през нощта в Катар е много студено ", показа Маркес.

Въпреки подозренията си по сегашния мотор, Маркес добави, че от Honda реагират добре на неговата оценка и работят извънредно тясно дружно: " Усещам атмосферата друга и това е нещо доста значимо ".
Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР