Световният шампион с Германия от Мондил 1990 година Томас Хеслер

...
Световният шампион с Германия от Мондил 1990 година Томас Хеслер
Коментари Харесай

Томас Хеслер привлече футболиста с най-силен шут в Бундеслигата в Берлин Юнайтед

Световният първенец с Германия от Мондил 1990 година Томас Хеслер направи ефектен трансфер във водения от него клуб Берлин Юнайтед.

Европейският първенец от Евро 96, който води клуб от 7-а лига в Германия, съумя да си обезпечи услугите на бразилеца Рони.

Преди години Рони нашумя в Бундеслигата като състезател на Херта (Берлин), когато бе избран като футболиста с най-силен шут от 231 км/ч.

В Берлин Юнайтед се довериха на 32-годишният бразилец Рони, макар че той публично се отхвърли от футбола преди година като състезател на бразилския Форталеза.

52-годишният ментор на Берлин Юнайтед Томас Хеслер, на който мениджъри са българинът Валентин Пенчев и грузинеца Гиорги Елизбарашвили, който по-рано бе всекидневен асистент на Лотор Матеус, до момента в който той водеше националния тим на България, чака с неспокойствие включването на Рони в игра.

" Чудесно е да имаме Рони в нашите редици. Сега той би трябвало да покаже в тренировките и контролните мачове, че към момента може да разчитаме на неговата мощност ”, съобщи Хеслер пред BILD.

Очаква се, че в случай че Рони се показа добре за Берлин Юнайтед, да може скоро да се завърне и професионалното равнище на немския футбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР