Световният шампион с Франция Лука Ернандес разкри в понеделник, че

...
Световният шампион с Франция Лука Ернандес разкри в понеделник, че
Коментари Харесай

Звезда на Байерн: Трансферът ми тук се превърна в кошмар!

Световният първенец с Франция Лука Ернандес разкри в понеделник, че рекордният му трансфер в се е трансформирал в призрачен сън поради непрекъснатите контузии и опасността от затвор в Испания.
Защитникът стана най-скъпият състезател в историята на Бундеслигата, когато се причисли към баварския исполин от през 2019 за сумата от 80 млн. евро. Но 25-годишният футболист съобщи, че поредност от травми са го изолирали от съотборниците му, като той неотдавна трябваше да се оправя и със правосъдни проблеми в Испания.
„ Това не бяха лесни години. Бях контузен в първата година и половина и това несъмнено беше най-лошият интервал в кариерата ми. Първо пропуснах шест месеца, по-късно играх два месеца, след това още веднъж отсъствах четири месеца. Когато не си до съотборниците си всеки ден и постоянно оставаш самичък, това смъква от самочувствието ти. Но в този момент, когато съм с тях, се усещам доста добре интегриран в тима “, стартира той.

През октомври, Ернандес се яви в Мадридски съд за нарушаването на ограничаваща заповед през 2017, която му забраняваше тогава да се свързва с приятелката си след физически конфликт сред двамата, които в този момент са женени. Нито един от тях не подаде недоволство против другия, само че и против двамата беше повдигнато обвиняване от публичния прокурор в Испания. Бранителят избегна присъда, откакто съдът одобри жалбата на френския национал.

„ Беше доста сложен интервал за мен, когато се появи тази история. Жена ми беше, и към момента е, бременна с второто ни дете. Нито тя, нито аз разбрахме за какво съдът отвори тази процедура против мен. Това беше случай, който датира от 2017-а, това е в предишното, сегашното е, че жена ми е бременна, че я обичам и тя ме обича “.
Въпреки всички проблеми, Ернандес съобщи, че насилствените отсъствия са подсилили неговия дух и душeвност. „ Някои играчи, когато са контузени, обмислят да прекратят кариерите си. При мен беше тъкмо противоположното. Колкото по-големи са компликациите, толкоз по-мотивиран съм да се оправя и да се върна назад на работа. Тези моменти ме направиха по-силен душевен и по-зрял от позиция на темперамент “, приключи той.
Докато беше в Атлетико, .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР