Световният шампион с Франция Бенжамен Менди, който е съден в

...
Световният шампион с Франция Бенжамен Менди, който е съден в
Коментари Харесай

Започна делото срещу Менди

Световният първенец с Франция Бенжамен Менди, който е съден в Англия за серия от изнасилвания, беше показан в понеделник от прокурора като " див звяр ", който е злоупотребявал с " уязвими и самотни " жертви, съобщи организация " Франс Прес ".

Делото против 28-годишния френски бранител на Манчестър Сити стартира в Честър, Северна Англия. Той е обвиняем за осем изнасилвания, един опит за обезчестяване и полова експанзия против седем дами. Той отхвърля всичките обвинявания, които би трябвало да са се състояли сред октомври 2018-а и август 2021-ва в неговия дом в Престбъри. Максималната присъда на Менди е пожизнен затвор. Той е съден в компанията на различен мъж - Луис Саха Матюри, който е упрекнат в осем изнасилвания и също пледира, че е почтен.

" Случаят е елементарен ", сподели в пледоарията си прокурорът Тимоти Крей. " Това няма нищо общо с футбола. Това е друга глава на доста остаряла история - мъже, които изнасилват и агресират дами, тъй като считат, че силата е на тяхна страна, а и имат вяра, че ще се измъкнат без последици ", добави той. Той разказа двамата обвинени като " хищници, подготвени да извършат съществени полови закононарушения ". Прокурорът акцентира, че телефоните на някои от дамите са били иззети, когато са отивали в дома на футболиста. Делото в Честър би трябвало да продължи повече от 3 месеца. Бенжамен Менди прекара повече от 4 месеца като краткотрайно арестуван. Той бе освободен през януари, само че е под съдийско наблюдаване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР