Световният шампион Роналдиньо е бил арестуван в Парагвай заедно с

...
Световният шампион Роналдиньо е бил арестуван в Парагвай заедно с
Коментари Харесай

Арестуваха Роналдиньо

Световният първенец Роналдиньо е бил задържан в Парагвай дружно с брат си Роберто, който бе негов футболен сътрудник по време на кариерата му.

Двамата са арестувани поради потреблението на подправени паспорти, съгласно които са се представяли за парагвайци. Носителят на Златната топка няма право да напуща Бразилия, а интернационалният му паспорт бе лишен през юли предходната година поради неплатена санкция за екологични закононарушения, предава Gong.bg.

``
реклама

Според обявата в " Ла Насион ", представена от goal.com, двамата с брат му са били на отмора в Resort Yacht & Golf Club Paraguayo, а карцерът им е станал през вчерашния ден.

Към момента се знае, че бразилецът е бил в Парагвай по покана на притежателя на казино - Нелсон Белоти.

В интернет се появи даже видео от ареста. На него се вижда по какъв начин колата, в която са двамата арестувани отбива настрана от една улица и бива обградена от чиновници на реда, които приканват двамата да излязат от транспортното средство и да ги последват.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР