Световният шампион по колоездене Филипо Гана заяви, че тези, които

...
Световният шампион по колоездене Филипо Гана заяви, че тези, които
Коментари Харесай

Световен шампион разказа за битката си с COVID-19

Световният първенец по колоездене Филипо Гана съобщи, че тези, които се съмняват в тежките последствия от COVID-19, би трябвало да " опитат ", откакто той остава с позитивен резултат за вируса две седмици след първичния тест. Гана, който завоюва купата в самостоятелния старт по часовник за мъже на международното състезание по колоездене на шосе в Имола и победи в четири стадия на Обиколката на Италия, пропусна европейското състезание на писта. Той остава под карантина с няколко членове на фамилията си, които също са с позитивни проби и не са съумели да смъкват високата температура.

" Надявам се да имам негативен тест допустимо най-скоро и това заболяване да не остави никакви физически контузии ", сподели Гана в изявление за Tuttobiciweb. " Не можем да сме сигурни обаче. Веднага откакто се оправя, несъмнено, ще се подложа на нужните прегледи, преди да се върна към тренировките. В продължение на три дни имах температура от 39 градуса и тя не спадна, макар приемането на парацетамол три пъти дневно. Имах болки в костите, всички типичен признаци на грип и една седмица нямах възприятие за усет или аромат ", добави италианецът.

Гана, който ще се подложи на трети тест в петък, болести с вируса съотборниците си Лиам Бертацо и Микеле Скартецини, които също пропуснаха европейското състезание. Италия регистрира повишаване на инфектираните с ковид - 36 176 нови случая и 653 умряли в четвъртък, а Гана предизвести сънародниците си да не нарушават разпоредбите за обществено разграничаване.

" Тези, които отхвърлят сериозността на вируса, който болести света, и които към момента упорстват да не се съблюдават разпоредбите, които биха ни помогнали да го победим, би трябвало да опитат сами ", добави италианецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР