Световният шампион по CounterStrike от Мейджъра в Рио - Virtus.Pro

...
Световният шампион по CounterStrike от Мейджъра в Рио - Virtus.Pro
Коментари Харесай

От шампионската тилта до дъното, MOUZ изхвърли Virtus.Pro от битката за Мейджър

Световният първенец по CounterStrike от Мейджъра в Рио - Virtus.Pro бе отстранен от квалификациите за последния Мейджър шампионат, който е под организацията на BLAST.tv и ще се играе в Париж. Руснаците си потеглиха след единствено една победа и три следващи провали.

" Мечките " започнаха RMR състезание мощно, надигравайки SAW с 16:9. След това обаче последваха две загуби от B8 и Into The Breach със надлежно по 14-16, 13-16. Тогава съветският тим реши да подмени стартовата си петица, като на мястото на младока Александр " ⁠KaiR0N-⁠ " Анашкин, който прочее се справяше много мощно и наподобява концепцията на отбора е била по-скоро смяна в стила на игра, влезе неговият предходник Давид " ⁠n0rb3r7⁠ " Даниелян.
 n0rb3r7⁠ ще вади Virtus.Pro от дъното n0rb3r7⁠ ще вади Virtus.Pro от дъното
Това обаче не усъвършенства представянето на VP, откакто " оранжевите " паднаха от MOUZ в една в действителност унизителна борба. Te не демонстрираха съвсем никаква мощна позиция на избора си Mirage, а последва вторият и обичан на " мишките " Ancient. В него нещастието за международния първенец бе цялостна и по този начин след 2:0 (16-9, 16-5) Кристофър " dexter " Нонг и компания се прибраха с триумфа и още шансове за класиране. Момчетата на Джами " Jame " Али пък бяха изхвърлени от конкуренцията.

Йоан Иванов

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР