Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на

...
Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на
Коментари Харесай

Месото от дива свиня отново стряска съня на Тайсън Фюри

Световният първенец по бокс за експерти в тежка категория на версия Световен боксов съвет - WBC Тайсън Фюри може да бъде осъден да не се състезава в идващите 8 години, съгласно британските медии.

През предходната седмица Daily Mail разкри доказателства, че 31-годишният Фюри и 25-годишният му братовчед Хюи са употребявали допинг умишлено през 2015 година.

Тогава двамата боксьори бяха уличени в потребление на неразрешени стимуланти и бяха осъдени за близо 2 години, само че се оправдаха, че нарушаването не е било преднамерено. Братовчедите Фюри твърдяха като са яли месо от дива свиня, в което е имало неразрешената субстанция нандролон и по този начин тя е попаднала в организмите им.

Впоследствие се оказа, че Тайсън и Хюи са дали обещание 25 хиляди паунда на фермер, който да излъже управляващите, че ги е снабдил с въпросното месо.

В момента тече следствие на антидопинговата организация на Англия, като в Англия към този момент предвиждат, че в случай че думите на фермера се потвърдят, Тайсън Фюри може да отнесе доста жестока глоба, а точно 8-годишна възбрана да се боксира. Това пък автоматизирано би поставило завършек на спортната му кариера.
 Усик: И аз имам вирус. Щастлив вирус
Усик: И аз имам вирус. Щастлив вирус

" Много хора са заболели от този вирус, само че не всеки знае за него "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР