Световният шампион по бокс в тежка категория на IBF и

...
Световният шампион по бокс в тежка категория на IBF и
Коментари Харесай

Джошуа: Бих се пуснал в ММА

Световният първенец по бокс в тежка категория на IBF и WBA - Антъни Джошуа, е подготвен да влезе в смесените бойни изкуства, само че при едно изискване. А то е да реализира всичко, което си е сложил като цел в бокса.

Джошуа е предлаган като противник на Джон Джоунс и Франсис Нгану. В същото време босът на UFC Дейна Уайт ще бъде на трибуните в Кардиф на 31 март, с цел да изгледа дуела на британеца с Джоузеф Паркър. От най-голямата ММА организация желаят да подпишат рекламен контракт с Джошуа, който да включва и мач в клетката, написа "Блиц ".

"Представям си, че съм завършил кариерата си и съм постигнал всичко, за което бленувам в бокса. Тогава мога да направя това, което направи Флойд Мейуедър ", съобщи Джошуа.

Американската легенда записа 50 победи на кръга и се пенсионира непобеден, а в последния си мач се оправи с ММА боеца Конър Макгрегър. Сега двамата възнамеряват реванш по разпоредбите на смесените бойни изкуства.

"На въпроса дали би се случило да вляза в клетката, бих дал отговор: Да, допустимо е. Вече е правено и беше сполучливо. Първо обаче би трябвало да реализира задачите си в бокса. Да преобладавам в моя спорт, а по-късно да се насоча към други спортове ", добави Джошуа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР