Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа ще

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа ще
Коментари Харесай

Бокс НА ЖИВО: Първият мач на Антъни Джошуа в САЩ

Световният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа ще пази купите си против американеца Анди Руис в своя дебют в Съединените американски щати. Британецът се надява да продължи непобедимата си серия и против този противник.
Срещата Антъни Джошуа - Анди Руис може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg . Двамата ще премерят сили в зала " Медисън Скуеър Гардън " оттатък Океана. Това е първи мач за Джошуа отвън родината му и се чака с голям интерес от всички почитатели на бокса.
Антъни Джошуа е с 10 кг по-лек от кандидата. Непобеденият международен първенец в тежка категория на WBA, IBF и WBO, се качи на кантара, който мери тегло от 112.4 кг преди конфликта с Руис. Мексиканецът, който се съгласи на дуел с Джошуа, откакто истинският противник на британеца Джарел Милър даде позитивна допинг проба, тежи 121.5 кг.
Подобно беше тежестта на Джошуа при борбата му с Владимир Кличко.  Той е непобеден на професионалния кръг в 22 срещи, като завоюва 21 от тях бяха реализирани с нокаут. Джошуа ще пази за седми път международните си трофеи, а огромната му цел е да сплоти всички международни трофеи в категорията, само че за тази цел ще би трябвало да се изправи против Дионтей Уайлдър, като диалозите там не вървят изключително безпрепятствено и не е несъмнено, че ще се стигне до този пердах и тази година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР