Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа се

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа се
Коментари Харесай

Отказването на Кубрат Пулев вбеси Джошуа

Световният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа се е вбесил на решението на Кубрат Пулев да се откаже от мача им на 28 октомври поради травма, твърди изданието " Метро ".

Кобрата реши да не се качва на кръга в Кардиф поради раздран гръден мускул, а мястото му мигновено бе заето от камерунеца Карлос Такам.

Британецът не е останал по никакъв начин удовлетворен, че в последния миг би трябвало да сменя съперника си. Пред английското издание Джошуа съобщи, че никоя контузия не би го отказала да се бие.

Metro_Sport: Anthony Joshua 'pissed off' Kubrat Pulev pulled out of Cardiff showdown with injury https://t.co/1PUWVDdxMk
— Sport News Channel (@SportNewsChanel) October 22, 2017

" Ако знаехте моите травми по време на подготвителните лагери… Имах тресчица, когато излязох на кръга против Доминик Брийзъл, а рамото ми беше засегнато по време на лагера. На боксьорите се случва постоянно, натоварването е огромно. Две седмици преди мача с Кличко трябваше да вървя при тайландски теляк, като там получих нова контузия - крампа на гърба, тъй като прекомерно доста ме разтегна. Кълна се, че по-късно вървях изкривен на две. Но продължаваме, макар всичките контузии и травми. Срещу Майкъл Спрот пък имах фрактура на гърба, само че отново не съм се оплаквал ", разкрива Джошуа.

" Треньорът ми Роб Маккракън въобще не харесва това, което върша, споделя ми, че би трябвало от време на време да анулирам и аз мачовете си, когато съм контузен. Но на кръга е напълно друго, там адреналинът те гълтам. Така че не мисля, че в миналото бих се отказал от мач поради травма, в случай че не е нещо смъртоносно ", прибавя първенецът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР