Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и
Коментари Харесай

Обрат: Джошуа преговаря с Усик

Световният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и промоутърът му Еди Хърн бяха видяни в Лондон в компания на Олександър Усик и неговия представител Александър Красюк.

Вчера от щаба на Кубрат Пулев разкриха, че има сделка сред Кубрат Пулев и британеца за мач за международната купа на Международната боксова федерация (IBF), като дуелът би трябвало да се състои през месец май в Истанбул и сега единствено се доуточняват детайлите.
Официално: Кобрата против Джошуа през май в Истанбул (ВИДЕО) Мачът ще бъде на стадиона на "Бешикташ "
От щаба на Джошуа не са удостоверили новината, а съгласно медиите в Англия той към момента не е решил дали да не пази купата си WBO против украинеца.

Джошуа разгласява стори в " Инстаграм " в компанията на Усик и двамата мениджъри, а към фотографията има и текст, че си приказват за бокс.

Красюк също отговори със фотография с Хърн и Джошуа в обществените мрежи.

До 31 януари Джошуа би трябвало да вземе дефинитивно решение с кого ще се боксира. Ако избере Кобрата, ще би трябвало да оваканти пояса на WBO. Ако въпреки всичко избра мач с Усик, то ще би трябвало да се раздели с пояса на IBF, за който българинът е наложителен кандидат.

Джошуя трябваше да се изправи против Кубрат Пулев за международната купа през 2017 година в Кардиф, само че тогава травма спря българина от присъединяване.

Случаят с Усик е по-различен, защото и двамата са клиенти на промоутърската компания на Еди Хърн - Matchroom Boxing. Това на доктрина би улеснило уреждането на мач сред британеца и украинеца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР