Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и
Коментари Харесай

Джошуа се поти за новия Evoque, Джейми Оливър го храни

 21-2-6kol

Световният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и световноизвестният готвач Джейми Оливър се развихриха пред лондонския елит в познатото си амплоа за формалното лансиране на новия модел Range Rover Evoque. Двамата от години карат коли на английската марка и извършват функционалностите на нейни посланици.

 rrevq20myanthonyjoshua23111805b

„ За мен новият Evoque е съвършената кола за шофиране в Лондон “, разяснява Джошуа. В особено оборудван с фитнес уреди и боксови круши автосалон непобеденият първенец сподели на гостите по какъв начин тренира, с цел да поддържа постоянно оптимална спортна форма.

 21-3-6kol

В същото време в друга част на залата върху готварска маса Джейми Оливър показва кулинарно майсторство, приготвяйки „ висшия вегетариански бургер “, по личните му думи. Сандвичът бе предопределен за Джошуа, който през това време разказваше играта на боксовите круши.

 21-4-6kol

„ Днес всички ние осъзнаваме, че продуктите, които купуваме, повлияват върху света в близост – без значение дали са храни, облекла или коли. Винаги съм бил почитател на Land Rover и е фантастично да видя, че марката стабилно стои на челната линия в тази наклонност “, сподели Джейми.

 rrevq20myjamieoliverdb23111809

Новият Range Rover Evoque е един от най-щадящите природата коли. При направата му са употребявани рециклирани пластмаси и материали от възобновими източници. В задвижващата система са интегрирани хибридни технологии за понижаване на потреблението на гориво и нездравословните излъчвания.

 rrevq20myanthonyjoshua23111801

Новият модел резервира досегашния жанр, като прибавя повече практични функционалности и по-голямо вътрешно пространство. Предлаганите моторизации са с мощ от 150 до 300 конски сили, генерирани от съвременни 4-цилиндрови мотори. Очаква се лансирането на Plug-In хибриден вид.

 rrevq20myanthonyjoshua23111802
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР