Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа демонстрира

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа демонстрира
Коментари Харесай

Джошуа: Искам да се бия с Уайлдър, не мисля за друг противник

Световният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа показва почит към Александър Поветкин, който победи с нокаут в седмия рунд на мача на Уембли. След оповестяването на спечелилия той прегърна руснака и подвигна ръката му, като не пропусна да благодари на него и на щаба на съветския боксьор.

Поветкин е тежък съперник. В началото се пробвах да му нанасям удари в тялото, тъй като те го забавяха. Но бях сигурен, че ще го победя в седмия, деветия или 11-я рунд. Ако този мач беше преди няколко години нямаше да го печеля, само че аз непрекъснато се изучавам и се пробвам да се развъртвам, призна първенецът, написа Блиц.

След това Джошуа попита публиката на Уембли кой да бъде идващият му съперник през април следващата година. Отговорът бе явен - Дионтей Уайлдър. Готов съм за него, желая да се удрям ск Уайлдър, не мисля за различен съперник. Не ме интересува кой ще победи - той или Тайсън Фюри през декември. Пожелавам триумф и на двамата, сподели още Джошуа.

Поветкин е боксьор от международна класа и би трябвало да отчетем това, което направи Антъни, разяснява промоутърът на британеца Еди Хърн. Уайлдър е първенец в инстаграм, до момента в който Джошуа е същински първенец. Убеден съм, че ще стане безспорен международен първенец, сподели още Еди Хърн. Той посочи, че в случай че мачът с Уайлдър пропадне /разбира се, в случай че американецът успее да победи Тайсън Фюри на 1 декември/, Джошуа ще се бие с Дилиън Уайт през април следващата година.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР