Световният шампион по бокс в тежка категория Анди Руис смята,

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Анди Руис смята,
Коментари Харесай

Руис видя грешка в подготовката на Джошуа за реванша

Световният първенец по бокс в тежка категория Анди Руис счита, че Антъни Джошуа позволява неточност в подготовката си, като смъква килограми за реванша сред двамата на 7 декември в Дирия (САр).

" Видях клипове, на които той наподобява по-слаб. Не знам дали това ще е преимущество за него. Не знам дали ще може да поема удари толкоз добре, колкото преди, когато тежеше повече ", съобщи мексиканецът с американски паспорт, който взе купите на Джошуа с нокаут на 1 юни в Съединени американски щати. Руис, който също смъкна килограми преди реванша, вече дойде в Саудитска Арабия и даде обещание да повтори успеха си: " Написах история в Ню Йорк, ще напиша история и в Саудитска Арабия ".

Джошуа пък съобщи, че възнамерява да си тръгне като повторен международен първенец. Според него тежестта няма значение: " Нямам някаква цел за килограмите, значимото е да упражнявам добре ".

Бившият международен първенец Тайсън Фюри счита, че Руис ще победи още веднъж: " Вижте какво направи той! Малкото дебело прасе тренира единствено три седмици, омете всички понички и цялото тако в Калифорния и победи индивида, който тренира 12 седмици с всеки състезателен академик във Англия... Смятам, че реваншът ще се развие по същия метод ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР