Световният шампион по бокс в тежка категория Анди Руис натрупа

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Анди Руис натрупа
Коментари Харесай

Анди Руис: На Джошуа му липсват умения, ще го победя отново

Световният първенец по бокс в тежка категория Анди Руис натрупа известност и огромно самочувствие след успеха си над Антъни Джошуа. В началото на месеца американецът от мексикански генезис сервира огромната сензация, откакто нокаутира непобедения британец и лиши поясите му. От тогава щабовете на двамата боксьори договарят за реванш, а Руис разгласи, че не се опасява още веднъж да се изправи на кръга против Джошуа.

По всяка възможност вторият мач сред тях ще бъде още веднъж в " Медисън скуер гардън " в Ню Йорк. Срещата ще се организира до края на годината.

" Реваншът ще бъде същият. Аз ще съм още по-подготвен и ще съм подготвен да победя Джошуа още веднъж ", сподели Руис. " Знам минусите му и мога да се оправя доста по-добре. Единственото, което той може да направи е да бяга към кръга, тъй като му липсват умения ".

Фотогалерия: Сензацията на века в бокса и детронирането на краля >

Руис, който е на 29 година, се гордее с мексиканските си корени и към този момент няколко пъти след мача с Джошуа пътува до родината на своите родители. Той се срещна с президента на страната Андрес Мануел Лопес Обрадор преди няколко седмици, а в събота още веднъж беше в Мексико. Пред кореспонденти той изясни, че първото нещо, което е направил след срещата е било да купи подарък за майка си.

Новият международен първенец на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO) е спечелил към 7 милиона $ от дуела.

" Купих нова кола на моята майка. Когато бях млад счупих няколко нейни коли, по тази причина взех решение, че ѝ би трябвало чисто нова ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР