Световният шампион по бокс в супертежка категория Антъни Джошуа е

...
Световният шампион по бокс в супертежка категория Антъни Джошуа е
Коментари Харесай

Джошуа за Пулев: Може да ме постави в непозната за мен ситуация

Световният първенец по бокс в супертежка категория Антъни Джошуа е убеден, че може да сътвори трайно завещание, макар неналичието на огромни имена измежду съперниците му на кръга. Както е известно, британецът не получи реванш от легендата Владимир Кличко и в този момент се готви за отбрана на поясите си на IBF, IBO и WBA против Кубрат Пулев на “Принсипалити стейдиъм ” в Кардиф на 28 октомври.

“Мисля, че наследството се твори с борби ”, разяснява Джошуа, който е победил с нокаут всичките си 19 съперника досега, съобщи novsport.bg “Можех да се изправя против Джо Блогс, за който букмейкърите считат, че няма шансове против мен, само че като нищо той можеше да ми се опълчи доста крепко и да си вдигне акциите. ”

“Точно такива неща основават съперничества като тези сред Джордж Форман, Джо Фрейзър и Мохамед Али. Това са боксьори, които в онази ера са били на най-високо равнище и са се сражаваща между тях. Не разполагам с подобен човек в този момент, само че в никакъв случай не знаеш какво ще се случи. Хората може и да си мислят, че мачът против Пулев ще бъде елементарен, само че той може да пристигна и да ме сложи в обстановка, с каквато не съм се сблъсквал до момента. Може да се окаже извънреден дуел ”, добави Джошуа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР