Световният шампион по бокс призна, че е изневерявал на съпругата

...
Световният шампион по бокс призна, че е изневерявал на съпругата
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Спал съм с над 500 жени. Мръсно и ужасно е!

Световният първенец по бокс призна, че е изневерявал на брачната половинка си, от която има 6 деца

" Аз съм измамник, лъжец, същинска отрова. Правил съм доста нелепости, само че кой не бърка... Единственото нещо, за което скърбя, са връзките ми преди брака. Бих желал да ги изтрия от живота си ", прям е международният първенец по бокс Тайсън Фюри, предава.

Според мнозина той е най-хубавият играч в тежка категория. Каквото ѝ да направи, е на първите страници на вестниците. В момента държи пояса на WBC, само че в живота му е имало опиати, алкохол, арест, меланхолия... Дори опит за самоубийство.

Женен е за Парис от 2008 година, имат шест деца, а Фюри признава в изявление, че ѝ е изневерявал.



Инстаграм

" Спал съм с над 500 дами, може и повече. Не знам, от дълго време стопирах да броя... Мръсно и извънредно е. Сега го виждам като нещо непоносимо. Не съм набожен човек, само че обичам да съм добър човек. Спрях с всички неприятни неща ".

През 2015 година той победи Владимир Кличко с единомислещо съдийско решение и взе международните пояси, след което изпадна в меланхолия, качи доста килограми и даже мислеше за самоубийство. За благополучие, благодарение на фамилията си и терапия, той съумя да се оправи и да се върне към професионалния спорт.

Британецът още веднъж завоюва международната купа през 2020 година с нокаут против Дионтей Уайлдър и я отбрани в реванш против Бронзовия бомбардировач. В кариерата си има 33 победи и 1 еднакъв от 34 мача.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР