Световният шампион по бокс Антъни Джошуа за пореден път говори

...
Световният шампион по бокс Антъни Джошуа за пореден път говори
Коментари Харесай

Джошуа: Пулев го интересува не толкова боя с мен, а облагите от мача

Световният първенец по бокс Антъни Джошуа за следващ път приказва за идните си мачове. Британецът разгласи още веднъж, че първо ще се бие с Кубрат Пулев за колана на IBF,  а по-късно идва ред на мач със наложителният кандидат на WBA Луис Ортис.

" За страдание Кличко се отдръпна, a това беше мач, който чаках още веднъж с неспокойствие. Но всичко се случва и в този момент ще би трябвало да се срещна с някой от наложителните кандидати ", показа Джошуа.

" Задължителният ми мач с Пулев е в действие от година. Задължителният мач с Луис Ортис е в действие от два месеца.

" Щях да се удрям първо с Ортис, в случай че той беше идващият човек преди Пулев. С моя екип сядаме и приказваме, мислим какво е най-хубавото и продължаваме напред. Обичам да се удрям за коланите: това е история, само че значимото е какво е положително за мен и моята кариера в дълготраен проект “, продължи международният първенец.
" Определено ще се удрям в двете наложителни отбрани, тъй като те са вълнуващи. Става дума за това, дали някой е толерантен или желае коланите в този момент. Съперниците (б.р.- има поради Кубрат  Пулев и Луис Ортис) споделят, че желаят да се бият с мен. По-скоро обаче те гледат към облагите, които ги чакат от обстоятелството, че ще се бият с мен. Ще получат своя късмет “, приключи Джошуа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР