Световният шампион от 2014 г. и бивш капитан на Германия

...
Световният шампион от 2014 г. и бивш капитан на Германия
Коментари Харесай

Швайнщайгер разкритикува играта на Германия в защита

Световният първенец от 2014 година и някогашен капитан на Германия Бастиан Швайнщайгер е следващото известно име, което разкритикува играта на Бундестима.

" Направихме огромни неточности в отбрана ", сподели той пред ARD, до момента в който анализираше мача. И изрече искания към играта на Никлас Зюле: " Когато някой е против вас един на един, не го оставяте да влиза във вътрешността в наказателното поле, а затваряте вътрешната страна и го оставяте на открито. Зюле трябваше да се оправи с това. Подобна неточност не трябва да се случва още веднъж ", добави той.

“Сериозните неточности върнаха японците в играта и доведоха до голове против нас. Това беше горчив удар против японския тим, който се бореше доста.Губехме топката, имаше неточности при позиционирането. Това е липса на опит и предвидливост. Сега би трябвало да покажем друго лице против Испания, с цел да избегнем още една 2018 година ”, продължи Швайнщайгер.

" Имахме шансове, само че не успяхме да стигнем до 2:0. Нямахме отговор за бързите преходи на Япония в края на мача. Това проваляне единствено демонстрира къде се намираме. То не е инцидентно ”, приключи легендата на Германия и Байерн (Мюнхен).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР