Световният шампион от 1992 Найджъл Менсъл смята, че сънародникът му

...
Световният шампион от 1992 Найджъл Менсъл смята, че сънародникът му
Коментари Харесай

Люис Хамилтън ще доминира и през 2018


Световният първенец от 1992 Найджъл Менсъл счита, че сънародникът му Люис Хамилтън ще господства и през идния сезон 2018. Миналата година Мерцедес за следващ път взе купата при конструкторите с огромна преднина, Хамилтън записа своята четвърта при водачите, а съотборникът му Валтери Ботас зае удобното трето място. В първата половина на 2017 Ферари и Фетел изглеждаха любимци, само че по-късно нещата се върнаха постарому, както в предходните 3 сезона.

Найджъл Менсъл е на мнение, че превъзходството Люис ще продължи и през 2018, като то се корени в силата на тима на Мерцедес. "Качествата и потенциалът на Мерцедес ги слагат са надалеч пред останалите " съобщи Менсъл. "Миналата година имаше вяра, че още 1-2 тима набират скорост, само че съгласно мен, Люис е огромният любимец за нова купа през 2018 ".

Британецът добави, че се надява Фетел да превъзмогне проблемите си и да бъде заслужен съперник. Други кандидати съгласно него могат да бъдат Даниел Рикардо и изключително Макс Верстапен.

Междувременно, Хамилтън наруши мълчанието си в обществените медии и за първи път след абсурда с обвиняванията в хомофобия пусна своя фотография със сноуборд.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР