Световният шампион от 1990 г. Лотар Матеус е възмутен от

...
Световният шампион от 1990 г. Лотар Матеус е възмутен от
Коментари Харесай

Йозил ще се откаже от националния отбор след Мондиала, смята Матеус

Световният първенец от 1990 година Лотар Матеус е засегнат от играта на Бундестима в миналия конфликт с Мексико, който германците изгубиха с 0:1. Бившият капитан е неудовлетворен от всички като се изключи Мануел Нойер, като даже подчертава, че изключително едва са се показали Томас Мюлер, Сами Кедира и Месут Йозил. Халфът на Арсенал отнесе най-вече гневни мнения.

“Езикът на тялото му не е добър - разяснява Матеус пред Bild. - Често оставам с чувството, че Месут не се усеща удобно с фланелката на Германия. Изглежда, че не му се играе - няма разпределяне, пристрастеност, желание… Мисля, че след края на Световното състезание Йозил ще се откаже от националния отбор.”

Matthäus: " Only Boateng and Manuel Neuer can leave the game with their heads held high. The so-called Löw favourites and leaders have abandoned their coach and by that I mean Khedira, Özil and Müller " pic.twitter.com/eBzMBKS0C0
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) June 18, 2018
“Не ме е грижа за неговото отношение към тима, нито че не пее химна, само че не мога да си обясня обстоятелството, че след мач не обърна внимание на ентусиастите. Йозил дава тип, че не е част от състава”, продължи Матеус.

“Нойер беше един от дребното, да не кажа единственият, който приличаше на себе си и то след 8 месеца отвън терените - продължи някогашният селекционер на България. - Това е стеснителен знак за останалите национали. Марко Ройс трябваше да е титуляр вместо Йозил. На Мондиала си задължен да стартираш по съвършен метод, а не да пазиш силите на играчите си, тъй като смяташ, че ще стигнеш надалеч напред”.

Матеус отбрани и Юлиан Брант, който почитателите подлагат на критика, че след загубата от Мексико си бил направил селфи с почитател: “Та той е направил услуга на едно дете, какво толкоз е станало?! Бих схванал да го съдите, в случай че е бил пийнал на празненство в Москва.” ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА ДЕНЯ! Мондиал 2018 1 кръг, неделя 17 юни  Германия 0:1краен резулат  Мексико
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР