Световният шампион от 1986 ще бъде подложен на операция за

...
Световният шампион от 1986 ще бъде подложен на операция за
Коментари Харесай

Оперират спешно Диего Марадона

Световният първенец от 1986 ще бъде подложен на интервенция за премахване на субдурален хематом от мозъка, оповестиха международните осведомителни организации, представени от БГНЕС.
Марадона е приет в болница при започване на седмицата. Тогава лекарят на някогашния футболист сподели, че хоспитализацията не е незабавна и не е обвързвана с използването на опиати. Според телевизионния канал Todo Noticias сега Марадона е превозен до столичен медицински център от болничното заведение в град Ла Плас. След томография е открит хематом в мозъка му, който би трябвало да се в профил хирургически. Субдуралният хематом постоянно е обвързван с черепно-мозъчна контузия.
 Марадона влезе в болница откакто отпразнува 60-тия си рожден ден Марадона влезе в болница откакто отпразнува 60-тия си рожден ден
Легендата на аржентинския футбол Диего Марадона е признат този понеделник в частна клиника в град Ла Плата, южно от Буенос Айрес, с цел да...
На 30 октомври Марадона навърши 60 години. Той е един от най-хубавите футболисти на 20 век. Аржентинският нападател завоюва лигата и Купата на Италия, Купата на Испания и Купата на УЕФА, стана Световен първенец и вицешампион. Общо той изигра 687 мача и вкара 363 гола, в това число за аржентинския народен тим - 113 мача и 50 гола.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР