Световният шампион на WBO в супертежка катерория Джоузеф Паркър (24-0,

...
Световният шампион на WBO в супертежка катерория Джоузеф Паркър (24-0,
Коментари Харесай

Джоузеф Паркър: Боят с Джошуа е много близо

Световният първенец на WBO в супертежка катерория Джоузеф Паркър (24-0, 18 KO) разгласи, че неговият щаб е доста близо да постигането на сделка за провеждането на съединителен мач с носителя на купите на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 KO).

По думите на Паркър, той се надява подобен мач публично да бъде разгласен до края на седмицата. “Боят с Джошуа е доста близо. Имаше дребна пауза, защото търсим златната среда, която би устройвала и двете страни, само че мисля, че сме покрай съглашение. Надявам се да се договорим преди Коледа, тъй че всеки да може да се наслаждения на празниците, а по-късно да се посветим на подготвителни лагери ”, съобщи Паркър в изявление за T2T Boxing.

Новозеландецът към този момент е изгледал всички срещи на Антъни Джошуа и има вяра, че разполага с съвършения игрови проект, с цел да запише изненадваща победа. Преди време Паркър изрази мнение, че британецът е прекомерно мускулест, с цел да се оправи с един добър боксьор, който нанася удари от разнообразни ъгли и се движи на кръга.

“На кръга против Джошуа ще изляза, много по- лек. Ключът към успеха? Мисля, че ъглите… Ъглите и бързината. Джошуа е огромно момче, което има доста мощност, той върви напред и непрекъснато ви преследва. Но в случай че се движа и го нападам от разнообразни ъгли, това ще го затрудни. И това е, което ще би трябвало да направя ”, добави Паркър.

Очаква се Джоузеф Паркър и Антъни Джошуа да се договорят за мач, който да се организира в края на март във Англия. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР