Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри няма

...
Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри няма
Коментари Харесай

Тайсън Фюри отложи завръщането си за догодина

Световният първенец на WBC в тежка категория Тайсън Фюри няма да се завърне на кръга, както беше възнамерявал на 5 декември във Англия. Британецът трябваше да направи доброволна отбрана на купата си през идващия месец, като непобеденият Агит Кабайел беше главен претендент за негов противник.

“Циганския крал се завръща през 2021 година, “ разгласява Фюри в туитър. “Само тези, които ме поддържат на 100% от завръщането ми, ще бъдат с мен поради славата “

The Gypsy King is returning in 2021. Only those that have supported me 100% since my comeback will be with me for the glory.
— TYSON FURY (@Tyson_Fury) Тайсън Фюри се боксира за последно през февруари, когато спря Дионтей Уайлдър в седмия рунд, с цел да завоюва международната купа на WBC в MGM Grand в Лас Вегас.

Уайлдър упражни уговорка за неотложен реванш, с цел да организира трета среща. Третия дуел беше отсрочен няколко пъти заради пандемията на ковид. Британецът и неговия екип се умориха да чакат и оповестиха, че на 5 декември ще създадат доброволна отбрана – като в същото време обявиха, че клаузата за реванш с Дионтей Уайлдър е изтекла.

Миналата седмица Уайлдър и екипа му се обърнаха към своя юридически екип – като двете страни ще посетят посредник, който да откри дали клаузата за реванш е към момента годна.

fight-bg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР