Световният шампион на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри,

...
Световният шампион на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри,
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Уайлдър ще бъде по-опасен в третия мач

Световният първенец на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри, чака третия мач сред него и Дионтей Уайлдър да бъде още по-труден от предходните два.

Британецът разкости американския си съперник през февруари, до момента в който първата им среща през 2018-та приключи с спорно реми, макар превъзходството на Фюри.

Сега двамата би трябвало да се срещнат за трети път, макар че съгласно мнозина крайният резултат е превдварително решен в интерес на 31-годишния първенец.

Той обаче не счита по този начин и подели, че противникът му ще бъде още по-опасен, тъй като ще желае да се потвърди пред света.
„ В тежката категория е необходим единствено един удар “, удостовери остарялата максима Фюри.
„ Уайлдър е превъзходен образец за това. Той към момента е опасност, а в този момент е и гладен. Той ще желае да потвърди, че към момента е топ име и че може да стане повторен международен първенец.

„ Със сигурност ще бъде по-опасен от предходния ни мач. Но това е бокса. Понякога печелиш, от време на време губиш. Никога не се знае какво ще стане.

 Тайсън Фюри си подсигурява великолепие след ТКО против Дионтей Уайлдър @@@

„ Нямам самообладание за трилогията, по всяко време. Планували сме 10-седмичен предварителен лагер, в който да дам всичко от себе си и да се приготвя оптимално.

„ Дано да се предпазя от травми, с цел да излезем и да потанцуваме с него под звездите до момента в който целия свят ни гледа. След това да се приберем живи и здрави при фамилиите ни и шоуто да продължава “, добави „ Краля на ромите “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР