Световният шампион на WBC Тайсън Фюри, заяви, че според него

...
Световният шампион на WBC Тайсън Фюри, заяви, че според него
Коментари Харесай

Фюри: Джошуа се представи колебливо срещу Пулев, мога да го бия в първия рунд

Световният първенец на WBC Тайсън Фюри, съобщи, че съгласно него Антъни Джошуа се е показал нерешително и въобще не е убедил при успеха си над Кубрат Пулев. Носителят на поясите на WBA, WBO, IBF и IBO отбрани оценките си против Кобрата с нокаут в деветия рунд на 12 декември. Краля на ромите обаче счита, че в случай че Ей Джей боксира по този начин против него, ще вземе купите му за най-много два рунда.

“Категоричен съм - той не сподели никаква форма в последните си два мача. Убеден съм, че това е моят миг. Джошуа се показа нерешително против Пулев, направи го и против Руис. На този декор ще го нокаутирам за 1-2 рунда. Чух, че щял да ми отнесе главата. Не съм вярвал, че може да каже сходна измислица. Явно се пробва самичък да се убеди, че има някакъв късмет, само че той несъмнено има проблеми с увереността. Предвид представянето му е разумно да няма такава”, съобщи Фюри.
 Очакванията са двамата да се сблъскат на кръга при започване на пролетта или началото на лятото, а борбата е оценена на 500 милиона $. Все по-малка е вероятността събитието да се състои в родината на двамата боксьори - Англия. Мениджърът на Ей Джей Еди Хърн призна, че любимец за хазаин на дуела остава Саудитска Арабия, само че към този момент има и нови предложения. По неговите думи Катар, Дубай, Китай и Сингапул също са претенденти да одобряват мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР