Световният шампион на WBC Тайсън Фюри заяви, че е бил

...
Световният шампион на WBC Тайсън Фюри заяви, че е бил
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Вторият мач срещу Уайлдър беше най-лесният в кариерата ми

Световният първенец на WBC Тайсън Фюри съобщи, че е бил отчаян от представянето на Дионтей Уайлдър в реванша им през февруари и счита, че това е един от най-лесните му мачове в кариерата му. Британецът отхвърли Уайлдър в седмия рунд в Лас Вегас, с цел да завоюва пояса, пращайки в нокдаун на два пъти противника, преди да принуди от ъгъла на американеца да хвърлят бялата забрадка.

" BoxRec " запрати Кобрата отвън Топ 10 на международния хайлайф

Убедителен водач в тяхната ранглиста е Тайсън Фюри

" Ако би трябвало да бъда почтен, бях отчаян от представянето на Уайлдър в оня мач. Защото аз упражнявах за 12-рундова борба във всяко допустимо движение и прекосих през Ада 10 следващи седмици на подготвителния лагер. Бях подготвен за среща с най-хубавия боксьор на планетата, приготвих се за боксьора с най-здрав удар, и бях много отчаян, тъй като не получих предизвикването, което чаках ", съобщи той пред talkSPORT.

" Въпреки че успеха ми беше фантастична и се показах на доста високо равнище, изглеждаше по този начин като че ли Уайлдър не беше себе си. Може би всички тези оправдания, които направи - някои от тях евентуално са истина. Може би, краката му са омалели от костюма, може би е играл с простуда, може би е имал счупена ръка или кост в гърба, или каквото и да е. Не съм сигурен, тъй като това не беше този Дионтей Уайлдър, за който се бях готвил. Това не беше животното, за което упражнявах всички тези часове в залата ".

" Казах преди срещата, че това ще бъде един от най-лесните мачове в кариерата ми, по този начин и се оказа. Вярвам, че това бе един от най-лесните мачове в кариерата ми и на този стадий е мъчно да бъде реализирана толкоз безапелационна победа при най-тежките. Този боксьор бе международен първенец в тежка категория и отбрани купата си 10 пъти, нокаутира всеки един от кандидатите за пояса му и бе изненадващо, че загуби по подобен метод от мен - аз съм техничен боксьор, обичам да контраатакувам. Тренирах за безспорна кралска борба и не я получих, тъй че да се надяваме, че ще има някои боксьори в категорията, които ще си костват предизвикването, когато отида на подготвителен лагер и се приготвя съществено ", добави Фюри.
 И това го има: Джошуа нокаутира Кобрата във виртуален мач
И това го има: Джошуа нокаутира Кобрата във виртуален мач

Ще се случи ли това и в действителността?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР