Световният шампион на WBC Тайсън Фюри отказа поканата да присъства

...
Световният шампион на WBC Тайсън Фюри отказа поканата да присъства
Коментари Харесай

Тайсън Фюри отговори на поканата да гледа на живо Джошуа - Пулев

Световният първенец на WBC Тайсън Фюри отхвърли поканата да участва онлайн от първия ред на мача на Антъни Джошуа с Кубрат Пулев. Краля на ромите съобщи, че няма желание да върви в “Уембли Арена”.

Британецът съобщи във видео в обществените мрежи, че вместо да гледа срещата, ще бъде на подготовка и ще усъвършенства уменията си.

The continues in London tomorrow night!
— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) “Здравейте на всички. Искам да ви уверя, че няма да отивам на мача. През тази седмица имаше много клюки, че ще отида да виждам някакъв бокс. Но това няма да се случи. Не очаквайте някакви фойерверки. Не очаквайте екшън от Краля на ромите, тъй като аз ще бъде на подготовка, ще работя както постоянно, пробвайки се да остана в добра форма и подготвен за завръщането си на ринга”, отсече Фюри.

Quick update, I will not be attending any boxing this weekend.
— TYSON FURY (@Tyson_Fury) По този метод той отхвърли предлагането на мениджъра на Антъни Джошуа - Еди Хърн, да посети борбата на първенеца на WBA, WBO, IBF и IBO с Кобрата. Агентът обаче изрази вяра, че Фюри въпреки всичко ще промени мнението си.

“Знам, че нашите сътрудници от DAZN и “Скай Спорт” са говорили с него, тъй че оставяме отворена вратата за вероятно наличие на Тайсън в залата. Ако аз бях на негово място, щях на отида, с цел да видя от място в каква форма е идващият ми съперник. Визирам Ей Джей, тъй като той ще победи Кубрат Пулев. Не инцидентно Антъни бе в залата, с цел да види Усик против Чисора. От една страна да поддържа Дерек, само че и да види какво е положението на Александър. Но няма значение, в случай че не желае да идва, това е негово решение”, разяснява Хърн.
FACE OFF

WBA Super
IBF
WBO
IBO

World Heavyweight Titles on the line this Saturday!
— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР