Световният шампион на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа

...
Световният шампион на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Ще загубя от мач с Тайсън, както и да свърши той

Световният първенец на IBF, WBA, WBO и IBO Антъни Джошуа отхвърли опцията да се изправи против Майк Тайсън. Британецът съобщи, че не желае да се боксира с легендата, защото сходен дуел ще му донесе единствено негативи. Железния възнамерява завръщане за серия от благотворителни срещи, само че не е изключено да се опита и да стане най-възрастният първенец в историята, поради че сега е на 53.

“С цялото си почитание към него, не бих го срещнал на кръга. Дори да се удрям с Железния Майк и да го победя, мисля, че единствено аз ще се веселя. Хората ще ме освиркат. Той е легенда, най-великият боксьор в актуалната епоха. Има единствено двама приети първенци от целия свят - Али и Майк Тайсън, най-разпознаваемите лица, когато става въпрос за бокс”, проучва обстановката Джошуа.
 Той съпостави завръщане на Железния с такова на Дейвид Бекъм.

“Тайсън може да удря лапите мощно за 15 секунди, само че това е друго от връщане на кръга за 12 рунда. Все едно Дейвид Бекъм да разгласи, че се връща след 10 години. Как тъкмо ще стане това?”, сподели още Ей Джей.

Той продължава да упорства, че неговата цел е мач с Тайсън Фюри, като преди този момент ще премине през Кубрат Пулев. Датата и мястото за мача с българина към момента обаче остават мистерия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР