Световният шампион на IBF, IBO, WBO и WBA в тежка

...
Световният шампион на IBF, IBO, WBO и WBA в тежка
Коментари Харесай

Джошуа отвърна на словесната атака на Уайлдър

Световният първенец на IBF, IBO, WBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа не приема рецензиите на първенеца на WBC Дионтей Уайлдър и съобщи, че в случай че "Бронзовият бомбардировач " желае да остане в историята на бокса, ще би трябвало да се сблъска с него.

След успеха на британеца над Анди Руис-младши с единомислещо решение, Уайлдър съобщи, че не останал впечатлен от представянето му. Той счита, че Джошуа е бягал през целия дуел и се е боксирал с манталитета на „ оцеляващ “.

"Такова е мнението на Уайлдър, “ сподели Джошуа.

"Надигравах международния първенец в тежка категория дванадесет рунда. Не мисля, че имам изгубен рунд. Може би един. Излязох на кръга със страховит проект за игра, реализирах триумф. Не бях ли задоволително добър? Не можете да се боксирате по този начин, че да радвате всички, би трябвало да се боксирате, с цел да успехите. "

"Имам възприятието, че до момента в който чествах у дома, Уайлдър е приказвал отрицателно по мой адрес. Със или без него занапред ще чупим върхове, само че в случай че Уайлдър в действителност желае да впише името си в боксовата история, ще би трябвало да се срещне с мен ", съобщи Джошуа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР