Световният шампион на IBF, IBO, WBA и WBO в тежка

...
Световният шампион на IBF, IBO, WBA и WBO в тежка
Коментари Харесай

Анди Руис е готов да даде реванш на Антъни Джошуа само в САЩ или Мексико

Световният първенец на IBF, IBO, WBA и WBO в тежка категория Анди Руис младши съобщи, че към този момент тренира за реванша с Антъни Джошуа … и сподели пред TMZ Sports, че този път той поръчва музиката.

Руис повали Джошуа 4 пъти на кръга преди борбата да бъде прекратено в 7-ия рунд на 1 юни в “Медисън Скуеър Гардън” в Ню Йорк.

Анди Руис би желал да срещата-реванш да се организира в Мексико – където неотдавна се срещна с президента Лопес – или в “Медисън Скуеър Гардън” в Ню Йорк. Той също е подготвен да се бие в Лас Вегас или в Staples Center в Лос Анджелис.

„ Искам реванша да се организира в Мексико или още веднъж в Ню Йорк. Освен това аз съм подготвен да се удрям в Лас Вегас или „ Стейпълс център “, сподели Руис.
Има едно място, на което мексиканецът няма да отиде … задния двор на Джошуа във Англия – и той не се интересува дали английската суперзвезда желае това.

„ Няма значение, в случай че Джошуа не се съгласи, тъй като аз съм първенецът. Аз поръчвам музиката. Сега ние сме A-страна, “ добави Руис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР